U trendu

Najluđi test ličnosti za koji ste čuli

Večita polemika oko toga kako je ispravno stavljati toalet papir na držač – ka zidu ili od zida…

Omiljno piće, način ka koju držimo šoljicu, garedorba koju najviše volimo, kućni ljubimac, sve su to neki faktori koji otkrivaju ponešto o našoj ličnosti, smatraju psiholozi.

A da li vam je palo na pamet i da toalet papir može da ima neke veze sa vašim karakterom? Tačnije, način na koji postavljamo na držač zapravo dosta govori o našim osobinama…

Odavno se vodi polemika koji je najispravniji način postavljanja toalet papira – da li dalje od zida ili uza zid. Čak i članovi iste porodice se ne slažu oko ovoga.

Psihoterapeutkinja i stručnjak za međuljudske odnose Gilda Karl tvrdi da nam upravo ta nesvesna navika otkriva ključne karakterne osobine.

Pa tako, napravila je test ličnosti na osnovu strane na koju stavljate toaletni papir, a rezultati su bili zapanjujuće istiniti.

Karl je anketirala 2.000 ispitanika, muškaraca i žena različite nacionalnosti u dobi od 18 do 75 godina. Glavno pitanje je bilo da li stavljaju li papir na držač dalje od zida ili uza zid, kao i koliko su samouvereni u ponašanju na skali od jedan do 10.

Rezultati koje je dobila, bili sub krajnje zanimljivi. Oni koji papir na držač stavljaju dalje od zida su dominantniji, dok su oni koji ga postavljaju uza zid, više pasivni i skloni da podležu tuđim uticajima.

Takođe, primetila je i neke neobične sklonosti kod ispitanika. Oni dominantniji su priznali da menjaju smer na kojem je papir postavljen na držaču u kućama drugih ljudi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.