U trendu

Najskuplji koktel na svetu: Jedna čaša ovog pića – jedan stan u Beogradu

Predstavljamo vam ekskluzivni koktel zbog kojeg možete dobiti napad gušenja kad čujete cenu. Jedan londonski restoran kreirao je najverovatnije, najskuplju margaritu na svetu, koja košta neverovatnih 56.400 eura za samo jednu čašu, prenose mediji u regionu.

Ko je naruči, treba da zna da će je za sto doneti konobar u pratnji nekoliko telohranitelja, jer se u sredini koktela nalazi blještavi dijamant od 4,1 karata.

Najskuplju margaritu napravio je meksički restoran Cantina Laredo, povodom Svetskog dana margarite, koji će biti obeležen 22. februara, prenosi Stil.

Ekstravagantan koktel sastoji se od mešavine dve Blue Ribbon tekile, koje koštaju oko 2.250 eura po flaši. Umesto limete koja standardno ide u margaritu, u koktelu od 56.400 eura dobijate sok belog ananasa i hibrida limete.

Nesvakidašnjem ukusu doprinosi i limeta iz Australije, poznata kao kavijar od limete. Koktel se ukrašava cvetom ananasa, a u sredinu se spušta dijamant.

– Mnogo je uloženo u balans ovih ukusa, a s dijamantom u sredini, ovo piće je zanimljiv način i da zaprosite srodnu dušu – kaže vlasnik restorana Din Ginsberg.