U trendu

Nakon 14 godina je otkrio ko mu je uzeo novčanik i saznao nešto neverovatno

Pre 14 godina novinar iz Londona Tim Barouz izgubio je novčanik. Dogodilo se to na Riding festivalu 2003. godine, a kad ga je izgubio, mislio je kako nikada neće saznati šta se s njim dogodilo.

Prošle nedelje stigla mu je poruka na Fejsbuku. Jedan muškarac ga je upitao da li je na ikada izgubio novčanik. On mu je odgovorio da jeste pa mu je muškarac objasnio šta se nakon toga dogodilo.

Naime, muškarac koji mu se javio pronašao je njegov novčanik, ali je iz njega prvo uzeo 10 funti kako bi kupio što je više mogao jabukovače. Nakon toga, novčanik je predao na ured za izgubljene stvari na festivalu, a od toga dana on i njegovi prijatelji održavaju godišnje takmičenje u ispijanju jabukovače koje su nazvali „Timoti Barouz izazov“.

– Žao mi je što sam te obavestio toliko godina kasnije, ali rado bih ti vratio 10 funti koje smo pozajmili. Sada se bojim koliki je broj svih tih ljudi po imenu Timoti Barouz, a kojima sam poslao poruke dok te nisam otkrio – napisao mu je muškarac koji je pronašao novčanik i objasnio pravila takmičenja:

– Tri tima od pet osoba dobije 3 litre jabukovače i pobednik je onaj ko je popije prvi. Ove godine pobednici su uspeli da popiju jabukovaču u manje od pet minuta.

Tim je poruku podelio na Tviteru, a ona je odmah postala pravi hit.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.