Nešto malo drugačije

Krem detalji, električne svećice i krila anđela u kombinaciji sa svežim zelenilom sobnih biljaka. Pa da probamo malo drugačiji doček ove godine.

Svečano raspoloženje ne mora neizostavno da bude propraćeno glamuroznim detaljima, neupadljive sitnice mogu biti efektnije. Tradicionalnu jelku ili bor mogu da zamene i zelena ukrašena sobna stabla. Sveće i elekrtične svećice stvaraju prijatnu atmosferu, dok staklene kugle blistaju. Vesnici praznika su sve aktuelniji kako se bliži Nova godina. Ovo ne govori samo o dekorativnim idejama idealnim za romantične duše. Glavnu ulogu igraju zelena i bela boja. Krila anđela bacaju akcente na listove mirte i voštanog cveta hoje. A da biste dobili ovakve efekte, površinu zemlje u saksijama prekrijte mahovinom u jarkozelenoj boji. Topli sjaj dobija nameštaj u beloj boji zahvaljujući različitim lampama, svećicama i lampama. Od ovolike svetlosti i biljke imaju koristi. Beli cvetovi orhideje, iako lepi i kada stoje solo, mogu se dekorisati sjajnim kuglama i belim sisalom. Ako, međutim, imate zumbule, možete ih ukrasiti šarenim dekorativnim granulatom i novogodišnjim kuglama.

Kumkvat i stablo mandarine sa plodovima odlični su partneri novogodišnjim kuglama. Amarilis i božićni kaktus još su atraktivniji uz bele dekoratine elemente. Grane četinara, plodovi i bobice, mogu se izložiti u staklenom rogu ili vazi. Blistavi plodovi ukrasne koralne mahovine mogu da preuzmu glavnu ulogu u još nekom novogodišnjem aranžmanu. U visoke čaše možete postaviti orhideje, što može podsetiti na čašu sa sladoledom. Uz bele cvetove lepo se uklapaju kugle koje nalikuju grudvama snega. A umesto tradicionalne jelke, nastupa stablo noline, koje možete svečano ukrasiti električnim svećicama s perjem. Ukoliko se svećice zagrevaju, izbegavajte direktan kontakt sa nežnim delovima biljke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.