U trendu

Neverovatan trik koji štedi živce: Iscedite kečap do poslednje kapi

Jedna korisnica na TikToku je podelila trik kako da pravilnim zamahom rukama iscedite sav sadržaj iz skoro prazne flašice s kečapom.

Došlo vam je društvo, napravili ste picu, a flašica s kečapom za koju ste bili ubeđeni da je puna, volšebno se ispraznila. Stiskate, pritiskate, lupate o sto, a ono samo kap ili dve. Na kraju, uglavnom, flašica završi u smeću.

Da ne biste doživeli nervni slom, ili, ne daj bože, poslužili picu bez kečapa, pomoći ćemo vam da iscedite sve do poslednje kapi.

Na ovu genijalnu ideju došla je korisnica društvene mreže TikTok Kejsi Ridžer, a njen video dobio je preko dva milona lajkova. U filmiću se prvo pokazuje kako Kejsi, kao većina nas, na sve načine udara po boci ne bi li je ispraznila. To, nažalost, ne pomaže previše i izlazi samo par kapljica.

Dovitljiva devojka potom uzima flašicu od kečapa u jednu ruku i pravi pun krug, sve brže i brže. Nakon desetak krugova kružni pokreti uz pomoć sile gravitacije poguraju sav kečap prema otvoru boce, odnosno čepu. I eto vama toliko željenog kečapa! Plus ste uradili i vežbicu za ruke.

@caseyrieger

Replying to @sam wait why is it so much better in 2x speed 🤣🤣🤣

♬ original sound – Casey Rieger

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.