Nezadovoljna mušterija

Jedan konobar u kanadskom restoranu uvređen je na prilično neuobičajen način. Naime, mušterija se žalila da mu je servirani odrezak bio "suviše mesnat"!
Neobične stvari se dešavaju u svetu, a ova se dogodila u gradu Sent Džon, na Njufaundlendu, u Kanadi.
Restoran na Njufaundlendu je u nevoljama, i to zato što su njihovi odresci suviše dobri. Čini se da ima i mušterija koje to ne cene. Tako je i s ovim čovekom.
A ta nezgodna mušterija je 58-godišnji čovek koji se sada suočava s optužbama za napad u gradu Sent Džon. On je navodno napao konobara restorana u kome je večerao jer mu je ovaj poslužio odrezak koji je bio "suviše mesnat".
Međutim, mušterija nije imala samo primedbe na donetu večeru. Desilo se nešto još gore, zbog čega je kasnije i završio u pritvoru. Evo šta se zapravo dogodilo pošto mu je konobar servirao večeru.
Predstavnici kraljevske njufaundlendske policije navode da je nezadovoljna mušterija gurnula konobara i nokautirala ga posred lica kada se ljutito uputila prema izlazu iz restorana.
Nezadovoljan i verovatno gladan čovek je posle ispitivanja pušten iz pritvora i moraće da se određenog dana pojavi u lokalnom okružnom sudu.
Izgleda da je nekim ljudima stvarno teško udovoljiti čak i kada je u pitanju mesnati obrok!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.