U trendu

Nije hteo u crkvu

Jedan sedmogodišnjak je uzeo automobil kako bi izbegao odlazak u crkvu!
Ova priča nam dolazi iz grada Plejn Siti, u državi Juta, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Predstavnici policije u Juti navode da je sedmogodišnji dečak izazvao policijsku jurnjavu automobilima samo zato da bi izbegao odlazak u crkvu.
U policijskoj centrali su primili poziv da jedno dete ludački vozi automobil. Šerif okruga Veber, Klint Anderson, kaže da je jedan svedok prijavio da je dečak vozio automobil i prošišao pored saobraćajnog znaka za obavezno zaustavljanje.
Klint Anderson je rekao da su dva policijska narednika uspela da sustignu i uhvate dečaka i da su pokušali, doduše, bezuspešno, da zaustave njegov automobil marke Dodge Intrepid. Sve se dešavalo u kraju na oko 72 kilometra severno od Solt Lejk Sitija. Automobil kojim je upravljao dečak išao je brzinom od 64 km/h pre nego što se dečak zaustavio na parkingu i istrčao iz automobila pravo u kuću.
Anderson je dodao da mu se dečakov otac kasnije suprotstavio, a dečak je izjavio da samo nije želeo da ide u crkvu. Dečak je suviše mlad za krivično gonjenje i nije mu izrečena nikakva kazna, ali su predstavnici policije ipak zamolili oca da sakrije svoje ključeve od automobila i učini ih nedostupnim za decu.
Cela zbrka i jurnjava policije za detetom koje vozi automobil nastala je samo zbog toga što taj dečak nije hteo da ide nedeljom u crkvu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar