U trendu

Nismo sami u svemiru! FBI objavio dokumente o drugim vrstama (video)

Danas je potraga za vanzemaljcima i vanzemaljskim letelicama otišla toliko daleko da bi se dobio odgovor na pitanje. Sjedinjene Američke države su zemlja koja najviše veruje među svima na planeti u nova otkrića. Američka političarka Hilari Klinton rekla je da će otkriti sve korake i dokumenta kako bi se rešio slučaj NLO, prenose mediji u regionu..

Džon Podesta bio je desna ruka predsednika Baraka Obame i načelnik štaba pod administracijom Klintona, a nedavno je objavio da je žali što 2014. godine nije uspeo da “osigura otkrivanje NLO dosijea” i da to smatra svojim najvećim neuspehom.

Uprkos pokušajima Amerikanaca da dođu do novih saznanja oni i dalje nemaju nikakvu informacije koje su vezane za fenomen NLO, dok neki tvrde da se dokazi nisu objavljivali zbog strahovanja vlade od proširivanja teme na međunarodne elite i moćne korporacije.

Declassified FBI Document Suggests "Beings From Other Dimensions" Have Visited EarthThere are a number of fascinating…

Gepostet von The Nate Max Project am Sonntag, 12. August 2018

Mnoge vlade širom sveta samo su predstavile dokumenta kojima su samo pokazali interes za NLO. Međutim, FBI, NSA i CIA su ukinuli tajnost nekih svojih najtajanstvenijih podataka o NLO i životu vanzemaljaca u svemiru

Ti deklasifikovani dokumenti prosleđeni su vojnim vlastima, određenim naučnicima i jednom broju javnih zvaničnika.

U njima se detaljno opisuju NLO i vanzemaljci, ali mnoge pojave i dalje ostaju misterija, poput one da su sa nama u suživotu i neke druge rase.

3 komentara
  1. Samo pošteno

    Naslov i tekst nisu u korelaciji, štaviše impliciraju potpuno različite zaključke. Ostavite senzacionalizam državnim tabloidima,oni su se urotili protiv zdravog razuma.

  2. Ivan V

    Ma čujem ja komšija Perina žena noćom stenje kad Pera nije kod kuće ko da su je vanzemaljci napali. Eto sad bar znamo da su bili pravi!

  3. Anonimni

    Naslov vesti je najobicniji clickbait i nema veze sa ostatkom teksta …

Napišite komentar