U trendu

Nova mesta za zamenu vaučera za narukvice

Portparolka Exit tima Jelena Galetin Žakić izjavila je da su otvorena dva nova mesta za zamenu vaučera za narukvice koje predstavljaju ulaznice za Exit festival.

Galetin je rekla da se ta nova mesta za zamenu vaučera nalaze na pultovima na Trgu slobode, ispred Gradske kuće, i na recepciji Exit kampa.

„U cilju smanjenja gužvi na glavnom pultu, koji se nalazi u podnožju Petrovaradinske tvrđave, koja je prethodnih godina bila evidentna, odlučili smo da ove godine postavimo dva nova pulta na kojima je moguće zameniti vaučer za narukvicu i to kod Gradske kuće i na ulazu u Exit kamp“, rekla je Galetin Žakić.

Ona je pozvala sve koji su u mogućnosti da što pre zamene vaučere i da ne čekaju poslednji dan i time nepotrebno stvore gužvu, posebno što to komotnije mogu učiniti na pomenutim lokacijama na kojima je minimalno čekanja da se izvrši zamena.

Zamena vaučera za narukvice na ovim novim zamenskim mestima moguća je do sutra u 20 sati, a nakon toga zamena se jedino može izvršiti na pomenutom glavnom pultu u podnožju Petrovaradinske tvrđeve, preko puta „Lovotursa“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar