U trendu

Oči su ogledalo duše, ali boja očiju razotkriva ličnost: Žene sa ovom bojom očiju imaju neobičnu moć

Kakva priča se krije iza boje vaših očiju i odakle dolaze sve beskrajne nijanse koje su unikatne za svakog čoveka ?

Pogledamo li nekoga direktno u oči, uspostavljamo kontakt koji ide dublje od izgovorenih reči. Svaka boja očiju ima svoje simbolično značenje, otkrivajući nešto o karakteru i srcu pojedinca.

Zelene oči

Među ženama s zelenim očima često susrećemo asertivne ličnosti. Iako je odlučnost prisutna, ponekad može preći u tvrdoglavost. Zelenooke osobe su uspešne i ambiciozne, dominirajuće, poštene i oprezne. Razvijena intuicija je karakteristika ovih žena, a unutrašnje poverenje u ispravnost postupaka je od suštinskog značaja.

Tamno smeđe (crne) oči

Žene s tamnosmeđim (crnim) očima su energične i temperamentne, s prirodnim sklonostima ka flertovanju. Vole pažnju drugih, teže ka postizanju inteligencije, lepote i energije. Avanturistički nastrojene, ponekad nepromišljene, društvene i s odličnim smislom za humor, ove žene vole istaknuti se i izbegavaju pritisak drugih.

Svetlo smeđe (boja lešnika) oči

Žene s očima boje lešnika razlikuju se od onih s tamnosmeđim očima. Povučenije su, stidljivije i sklonije sanjarenju. Ove žene žive u svetu mašte, ekonomske su i pragmatične, iako ponekad sklone lenjosti. Na prvi pogled nežne, često biraju da rade stvari na svoj način.

Plave oči

Plavooke žene su izuzetno sanjive i romantične, mada im nije uvek lako pronaći ljubav života. Ranjive su, lako povređivane i teško opraštaju. Sklonije su promenama raspoloženja i snažnim emocijama, često pokazujući neočekivane talente.

Sive oči

Osobe sa sivim očima su zamišljene, znatiželjne, savesne i praktične. Stalno su ukorenjene u stvarnosti, pokazujući svoja osećanja javno, ali se oslanjaju na hladnu računicu umesto na intuiciju.

Sivo plave oči

Ove oči kombinuju osobine sivih i plavih očiju. Karakterišu ih smirenost, samopouzdanje i posvećenost. Osobe s ovom bojom očiju imaju razvijen osećaj za pravdu, intuiciju i fleksibilno razmišljanje. Ponekad deluju hladno, ali su odane i uspešne.

Sivo zelene oči

Žene sa sivo-zelenim očima su strpljive, marljive i pragmatične. Imaju izraženu empatiju i sposobnost razumevanja tuđih iskustava. Kompleksne, kombinuju suprotne osobine poput nežnosti i surovosti, nemilosrdnosti i sentimentalnosti.

Sivo-smeđe-zelene oči

Ove žene karakteriše neodlučnost, a odluke im teško padaju. Mogu biti stidljive, često sumnjajući u svoje sposobnosti. Potrebna im je snažna podrška partnera s jakom voljom.

(Stil)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar