U trendu

Okrutno ponašanje

Čovek koji je pregazio patku proglašen je krivim zbog okrutnog ponašanja prema životinjama.
Ova vest nam dolazi iz grada Nju Bedford, iz američke države Masačusets.
Vozač automobila koji je pregazio patku koja je šetala sa svojih dvanaestoro pačića preko parkinga u blizini jednog tržnog centra u Masačusetsu osuđen je na godinu dana uslovne kazne.
Svedoci ovog nemilog događaja potvrdili su da je Džošua Linheres namerno vozio svoj automobil u pravcu pataka na parkingu ispred tržnog centra "Dartmouth" u junu ove godine. Oni su dodali da je Linheres naglo okrenuo svoj automobil i dodao brzinu. Kamere za obezbeđenje iz obližnjih prodavnica i video snimci koji su uzeti s njih podržavaju priče svedoka, navode novinari lokalnog lista "The Standard-Times". Dvadeset pet godina star čovek posvedočio je da nije video patke koje šetaju jer ga je ometala žena koja je mlatarala rukama ispred njega. On je izjavio i da je napustio mesto događaja nakon incidenta jer se uspaničio.
Sudijama porotnicima iz okružnog suda grada Nju Bedford trebalo je samo 15 minuta da osude ovog čoveka zbog okrutnog ponašanja prema životinjama.
Ova priča ipak ima koliko-toliko srećan završetak. Naime, svih dvanaestoro pačića je preživelo i njih je usvojila jedna porodica, a potom ih je pustila na slobodu u divljinu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.