U trendu

On je najseksepilniji muškarac na svetu (Foto)

Američki časopis „Pipl“ proglasio je danas bivšu britansku fudbalsku zvezdu Dejvida Bekama „najseksipilnijim muškarcem na svetu“.

„To je velika čast“, rekao je Bekam (40) za „Pipl“ prilikom dodele te laskave titule na 30. rođendan časopisa i dodao: „Veoma sam zadovoljan što mogu da prihvatim tu nagradu“, preneo je Rojters.

Taj poznati fudbaler i suprug pop zvezde i dizajnerke Viktorije Bekam je u javnosti već dugo poznat, osim po umeću na fudbalskom terenu, i po svom dobrom izgledu, navodi britanska agencija.

Bekam, koji je snimio reklame za „Pepsi“ i „Adidas“, dok je u reklami za „Đorđa Armanija“ pozirao u donjem vešu, izjavio je da sebe i pored toga nikad nije smatrao „atraktivnom, seksipilnom osobom“.

„Ja volim da nosim lepu odeću i lepa odela, kao i da izgledam i osećam se dobro, ali ne mislim za sebe da sam nešto posebno privlačan“, istakao je bivši sportista i otac četvoro dece.

Bekamova supruga Viktorija (41) je sa zadovoljstvom prihvatila njegovu novu titulu. „Nadam se da ona i bez toga misli za mene da sam privlačan“, rekao je Bekam za časopis „Pipl“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar