On je najseksepilniji muškarac na svetu (Foto)

Američki časopis „Pipl“ proglasio je danas bivšu britansku fudbalsku zvezdu Dejvida Bekama „najseksipilnijim muškarcem na svetu“.

Foto: Instagram/DavidBeckham

Foto: Instagram/DavidBeckham

„To je velika čast“, rekao je Bekam (40) za „Pipl“ prilikom dodele te laskave titule na 30. rođendan časopisa i dodao: „Veoma sam zadovoljan što mogu da prihvatim tu nagradu“, preneo je Rojters.

Taj poznati fudbaler i suprug pop zvezde i dizajnerke Viktorije Bekam je u javnosti već dugo poznat, osim po umeću na fudbalskom terenu, i po svom dobrom izgledu, navodi britanska agencija.

Bekam, koji je snimio reklame za „Pepsi“ i „Adidas“, dok je u reklami za „Đorđa Armanija“ pozirao u donjem vešu, izjavio je da sebe i pored toga nikad nije smatrao „atraktivnom, seksipilnom osobom“.

„Ja volim da nosim lepu odeću i lepa odela, kao i da izgledam i osećam se dobro, ali ne mislim za sebe da sam nešto posebno privlačan“, istakao je bivši sportista i otac četvoro dece.

Bekamova supruga Viktorija (41) je sa zadovoljstvom prihvatila njegovu novu titulu. „Nadam se da ona i bez toga misli za mene da sam privlačan“, rekao je Bekam za časopis „Pipl“.

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Oznake