U trendu

Opasna pudlica

Sedam kilograma teška pudla koker španijela po imenu Pavli preplašila je majku medvedicu i njena dva mladunca pošto su zalutali u dvorište jedne kuće u Nju Džersiju.
Nije poznato da li je pudličin lavež strašniji od njenog ujeda, ali taktika zastrašivanja ovog psa definitivno je uspela. Tri medveda su shvatila o čemu se radi i zbrisala glavom bez obzira.
Vlasnici ovog neustrašivog psa su ga tog jutra ostavili u dvorištu da se istrči. Odjednom je Pavli počeo besomučno da laje.
Njegov lavež naterao je dva mladunca medveda da se u strahu popnu na drvo, da bi se kasnije spustili, preskočili ogradu i sa svojom majkom pobegli u šumu.
Fren Osijason je ispričala da je njen devetogodišnji sin Džejkob izašao iz kuće da vidi šta se dešava. Vratio se trčeći i rekao da su tri medveda u dvorištu.
Fren se zabrinula da će se medvedica vratiti i napasti Pavlija kako bi zaštitila svoje mladunce, ali kučence staro samo osam meseci imalo je druge planove.
Dodala je i da su ona, njen sin, muž Endru i ćerka Eden, stara šest godina, dobili Pavlija kada je imao samo oko osam nedelja. I oduvek su se divili njegovoj neustrašivosti.
"On je prava krznena loptica", rekla je Fren.
Izgleda da se u severnom delu Nju Džersija gaje hrabri kućni ljubimci.
Godine 2006. mačak Džek oterao je na drvo medveda koji se pojavio u njegovom dvorištu.
Medvedi nisu neobična pojava u tim krajevima, ali Fren je rekla da njena porodica živi tu više od deset godina i da ih nikada do sada nije videla. S Pavlijem na straži verovatno više neće videti nijednog.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar