U trendu

Oprez prilikom kupovine

Jedan čovek je optužen za prodaju ukradenih grudnjaka poznate svetske kompanije "Victoria’s Secret".
Mesto ove ilegalne prodaje bio je Njujork. Evo šta se zapravo dogodilo. Jedan stanovnik Njujorka optužen je da je onlajn prodajom firmiranih grudnjaka zaradio čak 80.000 dolara!
Javni tužilac koji je bio zadužen za ovaj slučaj izjavio je da je 41-godišnji Džordž Tutaja priveden pod optužbom da je posedovao ukradenu robu.
Zbog toga mu preti zatvorska kazna i do sedam godina, u slučaju da bude osuđen, naravno.
Javni tužilac je rekao i da je Džordž Tutaja koristio aukciju na sajtu za onlajn kupovinu "eBay" kako bi prodavao ukradene grudnjake. Svaki je koštao oko 25 dolara.
Ti grudnjaci bi u maloprodaji koštali od 40 do čak 80 dolara. Zato nije ni čudo što je Džordžu dobro krenula ova prodaja u pola cene.
Javni tužilac kaže da dokazi koji su pronađeni u stanu Džordža Tutaje u Kvinsu ukazuju na to da je on na taj način prodao više od 2.000 grudnjaka. Pa vi sada vidite koliko je zaradio.
Takođe je rečeno da je u njegovom stanu pronađeno još oko 650 komada grudnjaka – još uvek neprodatih. Kako se stvari odvijaju, izgleda da taj ostatak neće ni uspeti da proda.
Izgleda da i u ovom slučaju važi ono pravilo da prilikom kupovine treba otvoriti četvoro očiju, naročito ako se odlučite za onlajn kupovinu. Ovo nije prvi, a verovatno ni poslednji slučaj prodaje ilegalno stečene robe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar