U trendu

Optička iluzija zaludela društvene mreže: Ono što vidite puno govori o tome kakva ste osoba

Kreatorka sadržaja na TikToku, Mia Yiin podelila je optičku iluziju koja vam otkriva kakav ste prijatelj, odnosno jeste li introvert ili volite da ćaskate.

Sadržaj se sastoji od slike na kojoj se nalaze lav i zebra. Mia tvrdi da onu životinju koju prvu vidite možete otkriti jeste li duboko u sebi introvert ili profesionalac u razgovorima. Mia na svom TikToku ima 450.000 pratilaca, a njen video s optičkom iluzijom je izazvao brojne reakcije.

@mia_yilin

What did you see first? #personalitytest #psychologyfacts #trending #entertainment #funfacts #fortune #fengshui #fyp #fypシ #wealth #chinesewithmia #mia_yilin #china #chinese #Asian #learnontiktok

♬ original sound – Mia Yilin 💖

„Ako ste prvo videli dve zebre, onda ste izvrsni u čavrljanju i sklapanju prijateljstava. Međutim, kada je reč o dubljim problemima, volite da držite stvari blizu svojih grudi i poveravati se samo bliskim prijateljima i porodici“, rekla je Mia.

Nakon toga, Mia je otkrila šta znači ako ste prvo ugledali lava.

„Ako ste najpre na iluziji ugledali lava, iako ste neko ko voli da se druži s prijateljima s vremena na vreme, duboko u sebi više ste introvert i cenite vreme koje provodite sami. Retko dižete glas na druge jer shvatate da jednostavno time što ste glasni ne postižete ništa“, objasnila je Mia.

Ljudi su u komentarima govorili o tačnosti njene procene.

„Tačno je“, bio je jedan od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar