U trendu

Ostavio me jer nosim “jeftine” čizme! Urnebesni razlozi zbog kojih Srbi raskidaju

Svi znamo tu dobro poznatu situaciju – mislila si da je sve super, da između vas ima neke hemije, a onda je samo odlučio da raskine, da prekine taj prividno bajkovit odnos. Na pitanje „zašto“ odgovor nikada niste dobili, Ili jeste, ali ali je bio toliko debilan da vam je na kraju postao smešan.

Dao vam je kliše kao obašnjenje što vas je ostavio. Pošto je u početku svaki raskid bolan, kada prođe neko vreme mnogi uvide koliko taj razlog može da bude zapravo smešan.

Korisnica Tvitera koja je na toj mreži imenovana kao „nitza_ubitza“ svojevremeno je upitala koji je najsmešniji razlog zbog koga vas je partner ostavio, pa su se nizali neki zanimljivi a i neki glupavi komentari. Uglavnom, neki od razloga se i danas prepričavaju.

Naime, njen razlog što je ostavljena je zato što „nije krštena“ pokrenuo je niz reakcija na Tviteru.

“Koji je najsmešniji razlog zbog koga vas je partner ostavio? Mene što nisam krštena.”

– Vidiš da nam ne ide. A meni je bilo lepo.

– Zato što ostavljam čarape pored kreveta. I što sam mu rekla da su čarape pored kreveta deo moje lličnosti.

– Verovali ili ne, ali mene je lik ostavio jer je njegov tata procenio da ne bi mogla brati krastavce 🙂 Evo, hvala mu na proceni. Ni ne sluti koliko dobrog mi je učinio.

– Mene što nisam navijala za isti klub kao on.

– Rekla sam mu da ne mogu da dođem kod njega jer moram da perem kosu. Mislio da lažem. Inače, kosa mi je bila mnogo dugačka, plus gusta i stvarno moram da odvojim celo veče da ne izgledam kao da sam se petardom češljala. Posle hteo da se miri, al nisam mogla, prala sam kosu.

– Što ne znam da peglam. Tj. ja sam njega ostavila nakon što je to stavio kao moju životnu grešku.

– Ostavio me jer nosim „jeftine čizme“. Čovek poštuje samo firmiranu odeću.

– Što sam niska!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.