U trendu

Ovo je najneverovatnija priča o upoznavanju koju ste ikada čuli

Postoje neke priče o upoznavanju koje su toliko neverovatne i sudbinske, da je jedini komentar mnogih da o tome treba snimiti film.

Takva je i ispovest jednog muškaraca na Tviteru o tome kako je on upoznao svoju suprugu, a ide ovako.

„Tata mi je umro. Klasičan početak smešne priče. Sahranili su ga u malom selu u Saseksu. Bili smo jako bliski pa sam često odlazio na njegov grob. Još ga posećujem. Ne brinite se, priča postaje zabavnija“, započeo je tviteraš.

„Ja sam uvek nosio cveće. I moja mama je često išla i nosila cveće, baš kao i moji deda i baka. Grob mog oca izgledao je kao da bi mogao da osvoji treće mesto na izložbi cveća. Međutim, bilo mi je žao čoveka koji je bio sahranjen u grobu pored. On nikad nije imao cveće. Umro je na Božić, sa 37 godina, niko mu nikad nije ostavljao cveće, a na grobu do njegovog kao da je cvećara. Tako sam ja počeo da mu kupujem cveće“, nastavio je.

Nepoznatom čoveku je tako dugo nosio cveće na grob i nikome nije govorio o tome. „Počeo sam da ga gledam kao prijatelja“, priznao je tviteraš.

Zbog toga se zapitao ko je taj čovek i ima li možda nešto zajedničko s njim pa ga je izguglovao. Ubrzo je otkrio strašnu istinu.

„Žena mu nije ostavljala cveće jer je ubio. Na Božić. Nakon što je ubio nju, ubio je i njene roditelje. A zatim se bacio pod voz. Zato mu niko nije ostavljao cveće. Niko osim mene, naravno. Ja sam mu ostavljao cveće svakih nekoliko nedelja. I tako dve i po godine“, napisao je.

Zbog toga je počeo da se oseća loše, posebno zbog žene ubice i njenih roditelja. Odlučio je da im se nekako oduži.

„Saznao sam gde su sahranjeni, uzeo cveće i odvezao se tamo. Dok sam stajao pred njihovim grobovima i mrmljao izvinjenje, iza mene se pojavila žena. Želela je da zna ko sam ja i zašto ostavljam cveće na grob njene tete i bake i dede. Ispričao sam joj sve, ona je rekla da je to malo čudno, ali i slatko. Složio sam se i pozvao je na piće. Čudo, ali pristala je. Dve godine kasnije mi je ponovno rekla ‘da’ kad sam je pitao hoće li da se uda za mene i eto kako sam ja upoznao svoju suprugu“, ispričao je.

Ljude je priča ostavila bez teksta.

„Ovo je verovatno najjača priča o upoznavanju supruge ikad“, „Nisam smeo da se toliko smejem“, „Neko mora da snimi film o ovome“, „Ovo je preludo i predivno“, bili su samo neki od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar