Ovo je žena koja ima najveće grudi na svetu: Ovako nešto još niste videli, svaka teška kao dve lubenice

Najbolje da procenite sami.

Žena s najvećim grudima na svetu, Čelsi Čarms (47), šokirala je obožavaoce na Instagramu pokazavši svoje ogromne grudi. Naime, poslednjih nekoliko godina nije izlazila u javnost, ali čini se da se ova Amerikanka odlučila da se vrati jer je objavila nekoliko zavodljivih fotografija.

Plavuša je na svom Instagram profilu pozirala u brojnim elegantnim kombinacijama koje njene ogromne grudi stavljaju u prvi plan.

Na jednoj fotografiji ima prugasti top bez naramenica, koji je jedva ostao na mestu, dok je plavi top s naramenicama još više istaknuo njene obline.

Obožavaoci su je nazvali „prelepom“, a mnogi su je tražili broj telefona. Takođe, u opis svog profila na Instagramu je napisala: „Jedini službeni profil najvećih grudi na svetu“.

Zanimljivo je kako se poslednji put u medijima Čelsi pojavila na britanskoj televiziji u emisiji This Morning na ITV-u 2011. Tada su je intervjuisali Filip Skofild i Holi Vilobi.

U intervjuu je ispričala da su joj grudi veličine 164XXX, a zbog zahvata koji je uradila neprestano joj rastu. Tačnije, grudi je povećala sada već ilegalnim zahvatom kojim joj je u svaku dojku ugrađena polipropilenska žica. Taj materijal iritira sluzokožu grudi i stvara serum koji povećava grudi, a taj proces može trajati beskonačno dugo.

Još 2011. rekla je da joj grudi svakog meseca narastu 2,5 centimetara. Tada je rekla i da će smanjiti grudi i ukloniti polipropilen, ali još nije dala nikakve službene informacije o tome.

Govoreći o svom tadašnjem zahvatu Holi i Filu, rekla je da su većini drugih devojaka koje su obavile ovaj zahvat grudi prestale da rastu same od sebe, pa da čeka da se to dogodi i njoj.

Napomenula je i da je svoje grudi zove ‘Itsy and Bitsy’ kao i da su joj pomogle da zaradi za lagodan život dok je još radila kao egzotična plesačica. Međutim, otkrila je da ima problema s jelom i da mora da spava na leđima. Teško joj je i stane u toalet u avionu i mora redovno da vežba kako bi mogla da podupre grudi, od kojih je svaka teška otprilike kao dve velike lubenice. Rekla je i da ih se ne stidi i da su one čista umetnost.

Nakon emisije brojni gledaoci su odmah na Tviteru prokomentarisali njen izgled, pa je u jednom komentaru pisalo: „Upravo sam video Česli Čarms u emisiji…Pitam se samo zašto?“.

Ipak, drugi gledaoci su se zabavili, piše Daily Star, a prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.