U trendu

Ovu optičku iluziju ljudi rešavaju već 900 godina: Koju životinju vidite i šta to otkriva o vama? (FOTO)

Jedna od najstarijih optičkih iluzija koja već 900 godina zbunjuje ljude, nalazi se u hinduističkom hramu Airavatesvara u Indiji. Hram koji se nalazi u indijskoj državi Tamil Nadu, podigao je u 12. veku Radžaradža Drugi. A jedan od zaštitinih znakova ove građevine je skulptura na kojoj su sjedinjeni likovi slona i bika.

Ono što je čini veoma zanimljivom je večno pitanje, čija je glava, odnosno, da ili vidite bika ili slona.

Naime, ako pokrijete telo životinje s leve strane, jasno se vidi slon, ali ako to uradite s desne strane, dobijate sliku bika. Životinja koju ste prvo videli otkriva mnogo toga o vašem karakteru:

Bik

Ako prvo vidite bika, to očigledno znači da ste tvrdoglavi i beskompromisni, Znate kako da ostanete jaki i pozitivni u trenucima kada to većini deluje nemoguće. Uporrni ste da “isterate svoje” i odbijate da se menjate, ponekad i na svoju štetu.

Slon

Ako prvo vidite slona, to znači da ste lojalni i da poštujete svoje prijatelje i porodicu. Promišljeni ste i pažljivi i prema ljudima se odnosite sa ljubaznošću i poštovanjem. Vama se drugi često poveravaju jer znaju da nikada nećete odati njihove tajne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)