U trendu

Pet znakova da joj se ne sviđate

Evo pet znakova kojima će vam ona pokazati da joj se ne sviđate!
1. Drži prekrštene ruke. Da li je zauzela pozu ljute bibliotekarke? Kada žena na sastanku drži ruke ispred sebe, naročito ako su one prekrštene, ona se na taj način zatvara i postaje nedostupna za muškarca koji je ispred nje. Ako dobijete takav „crveni karton“, nemate nikakve šanse, i ona želi da vam to kaže. Muškarci ne zapažaju toliko dobro kao žene, zato će, čak i ako ona toga nije svesna, njeno telo reći to umesto nje. U ovom slučaju govor tela je sasvim jasan.
2. Stavlja svoju tašnu između vas dvoje. Kada žena stavi svoju tašnu na sto za vreme sastanka, to je loš znak. Ako ona stavi tašnu – pravu fizičku barijeru – između vas dvoje, na taj način želi da pokaže da hoće da stvori distancu, a to svakako nije dobar znak.
3. Govori brže nego voditelj na aukcijama. Da li vam se čini da voli da priča s vama? Tokom razgovora obratite pažnju na brzinu njene priče. Romantični razgovori ne odvijaju se istom brzinom kao i poslovni. Konverzacija između dvoje ljudi koji se dopadaju jedno drugom tipično se smanjuje na otprilike tri četvrtine brzine i jačine normalnog razgovora. U stvari, većina emotivnih razgovora – s izuzetkom onih tokom svađa – vodi se smanjenom jačinom. Možda je nervozna ako je u pitanju prvi sastanak, i to može da prouzrokuje da govori brzo. Ali, ako i na kraju večeri priča istom brzinom, možete da zaključite da jednostavno želi da bude s vama samo prijatelj, i to u najboljem slučaju.
4. Smeška vam se s podignutom bradom. Iako je primamljivo tumačiti osmeh kao znak zainteresovanosti, nisu svi osmesi isti. Osmesi mogu mnogo toga da nam kažu, na primer: „Ja sam fina i kulturna“, „Luda sam za tobom“, pa čak i: „Ne mogu da te podnesem“. Koja je tajna u tumačenju njenog osmeha? Odgovor leži u položaju brade. Ako se žena osmehuje nežno i opušteno, s bradom nadole, to je svakako dobar znak. Prilikom osmeha u kom se vide svi zubi i uljudnog osmeha brada je podignuta nagore, što znači ili: „Sviđaš mi se kao prijatelj“, ili „Želim da pobegnem odavde!“.
5. Gladi svoj vrat. Ako vam ona kaže da se slaže da bi trebalo ponovo da se vidite, to je dobar znak, zar ne? Možda. Njen govor tela može biti ključ za otkrivanje istine. Ukoliko žena nežno gladi svoj vrat dok vam to govori, to može biti znak da je zainteresovana, ali je takođe i poznat znak da ne govori istinu. Da biste otkrili koju vam poruku šalje, uzmite u obzir naslov ovog teksta – znakovi da joj se ne sviđate. Ako vam se osmehuje s podignutom bradom i govori s vama preko svoje ogromne torbe, možda je ipak bolje da nađete neku drugu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar