najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Peticijom protiv rijaliti programa

Ovih dana pokrenula se peticija protiv najezde rijaliti programa koji su jednostavno preplavili domaću televizijsku ponudu.

Protivnici ovog tipa zabave pokrenuli su online peticiju kojom se traži zabrana ovakvog sadržaja, a na njihovom su se “nišanu” našle “Farma”, “Parovi” i “Veliki brat” koji s novom sezonom počinje u ponedeljak.

U kratkom vremenu skupljeno je više od 30 hiljada potpisa, a u peticiji “Srbija protiv Farme, Parova i VB” iznosi kako se potpisnici protive “bludu, nemoralu, šundu, kiču, zaglupljivanju naroda i propagiranja pogrešnih vrednosti” i traže ukidanje svakog oblika rijaliti emisija i njihovo slobodno emitovanje.

Mnogima je jasno da se ovom peticijom neće puno postići jer gledanost ovih emisija raste iz dana u dan. Poslednja merenja pokazuju da je čak 40% gledalaca pratilo useljenje farmera dok druge nacionalne TV stanice u istom terminu zajedno nisu imale toliki udeo u gledanosti.

2 komentara
  1. Aca

    Kakav bre protest u gradu, treba im otići na lice mesta i sprečiti dalje emitovanje. Na ovaj način im samo daju na značaju.

  2. Dragan

    Konačno nešto normalno, ali mi smo manjina. Važno je da se ipak čuje i naš glas.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike