Peticijom protiv rijaliti programa

Ovih dana pokrenula se peticija protiv najezde rijaliti programa koji su jednostavno preplavili domaću televizijsku ponudu.

Foto: Facebook/Farma 2015

Foto: Facebook/Farma 2015

Protivnici ovog tipa zabave pokrenuli su online peticiju kojom se traži zabrana ovakvog sadržaja, a na njihovom su se „nišanu“ našle „Farma“, „Parovi“ i „Veliki brat“ koji s novom sezonom počinje u ponedeljak.

U kratkom vremenu skupljeno je više od 30 hiljada potpisa, a u peticiji „Srbija protiv Farme, Parova i VB“ iznosi kako se potpisnici protive „bludu, nemoralu, šundu, kiču, zaglupljivanju naroda i propagiranja pogrešnih vrednosti“ i traže ukidanje svakog oblika rijaliti emisija i njihovo slobodno emitovanje.

Mnogima je jasno da se ovom peticijom neće puno postići jer gledanost ovih emisija raste iz dana u dan. Poslednja merenja pokazuju da je čak 40% gledalaca pratilo useljenje farmera dok druge nacionalne TV stanice u istom terminu zajedno nisu imale toliki udeo u gledanosti.

Pogledajte komentare (2)

2 komentara

  • Aca

    Kakav bre protest u gradu, treba im otići na lice mesta i sprečiti dalje emitovanje. Na ovaj način im samo daju na značaju.

  • Dragan

    Konačno nešto normalno, ali mi smo manjina. Važno je da se ipak čuje i naš glas.

Ostavite komentar