U trendu

Pilot tvrdi da je snimio ‘najveći dokaz’ postojanja NLO: Misteriozna letelica protutnjala pored aviona

Pilot malog aviona zaslužan je za snimanje onoga što je opisano kao ‘najbolji snimak NLO-a ikada’ nakon što je video postao viralan na internetu.

To bi se baš dogodilo u malom avionu, zar ne? Ne u velikom komercijalnom avionu sa stotinama gladnih, dosadnih svedoka koji bulje kroz prozor, sa spremnim telefonima, koji samo žele nešto tako uzbudljivo poput NLO-a da odvrate pažnju od činjenice da su kolica s užinom još uvek daleko na drugom kraju prolaza.

Samo još jedna prednost bogatstva, pretpostavljam. Ne samo da možete preskočiti gnjavažu čekanja u redu na vratima i borbe s drugim putnicima oko mesta u pregradi iznad glave, nego takođe imate najbolji pogled na vanzemaljce.

Čudesni snimak

Veruje se da je osoba koja je uhvatila ovaj pogled Horhe A. Arteaga, pilot koji je primetio prizor dok je leteo iznad Kolumbije.

Arteaga je uspeo da snimi scenu kamerom – impresivan podvig, dok je takođe upravljao avionom – pokazujući propeler malog aviona i čudan tamni objekt kako leti prema kameri.

Kako se približavao, objekt je postajao jasniji i činilo se da je svetle boje, šiljast napred i okrugao pozadi. Brzo je nestao iz vida, ali definitivno ne i iz uma. Arteaga je progovorio o snimku nakon što je podeljen na internetu, a meksički ufolog Haime Musan potvrdio je autentičnost videa.

Da li je zaista reč o vanzemaljcima?

U intervjuu za Musan, Arteaga je rekao da je objekt u početku bio stacionaran i da se činilo da lebdi u vazduhu između Medeljina i Santa Fea. Njegov kopilot takođe je uočio objekt, promatrajući ga dok se približavao avionu.

Arteaga je navodno manevrisao avionom kako bi pratio NLO, tvrdeći da nije izgledao niti se ponašao poput balona, drona ili letelice, prenosi Klik.hr.

Šta bi to moglo da bude?

Nakon što je video NLO-a podeljen na internetu, pokupio ga je NLO entuzijast The Hidden Underbelly, koji ga je objavio na jujtubu i napisao: „Na ovom snimku imamo jasan pogled na ovaj objekt i ovo izgleda đavolski dobro. Čini se da je letelica u obliku tanjira.“

Snimak je od tada podeljen na raznim društvenim mrežama i širem interneta, što je neke navelo da je proglase ‘najboljim snimkom NLO-a ikada’.

Dakle, ako nije balon, nije ptica, i definitivno nije drugi avion, šta bi to moglo biti?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.