U trendu

Počinje suđenje Gvinet Paltrou zbog nezgode na skijanju

PARK SITI – Suđenje američkoj glumici Gvinet Paltrou trebalo bi da počne danas po tužbi koju je podneo muškarac koji je naveo da se glumica sudarila sa njim 2016. godine dok je skijao u Park Sitiju u Juti na jednom od najluksuznijih skijališta u Sjedinjenim Američkim Državama.

Teri Sanderson je izjavio da je Paltrou neoprezno skijala niz padinu i da je došlo do sudara, i da ga je ona ostavila na zemlji dok su ona i njeni prijatelji nastavili da se spuštaju stazom u skijaškom rezortu Dir Vali, poznatom po uređenim stazama, prenosi AP.

„Gvinet Paltrou se otela kontroli, snažno ga udarila i oborila, nokautirala i izazvala povredu mozga, slomljena četiri rebra i druge ozbiljne povrede. Paltrou je ustala, okrenula se i otišla, ostavljajući Sandersona zaprepašćenog, da leži u snegu, teško povređen“, naveli su njegovi advokati.

Agencija navodi da Sanderson tuži Paltrou za 300.000 dolara, tvrdeći da je nesreća u Park Sitiju rezultat nemara i da je zadobio fizičke povrede i emocionalnu bol.

Na skijalištima prednost ima skijaš koji se prvi spušta, tako da je glavno pitanje u ovom slučaju ko je bio dalje odmakao niz početničku stazu kada je došlo do sudara, a i Paltrou i Sanderson tvrde u sudskim podnescima da su išli dalje nizbrdo kada je došlo do sudara.

Sanderson je takođe optužio Dir Vali i zaposlene da su se uključili u „zataškavanje“ tako što nisu pružili potpune informacije o incidentu i da se nisu pridržavali bezbednosnih mera tog odmarališta.

Nakon što je odbačena njegova prvobitna tužba u kojoj je tražio 3,1 milion dolara, Sanderson je izmenio tužbu i sada traži 300.000 dolara, dok je Paltrou podnela protivtužbu kao odgovor, tražeći advokatske troškove i jedan dolar odštete, navodeći da je Snaders zapravo krivac za sudar, da preuveličava svoje povrede i pokušava da iskoristi njenu slavu i bogatstvo.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar