Policija pazi na Šinejd O’Konor

Čikago policija bila je juče na oprezu zbog dojave da bi irska pevačica Šinejd O“Konor mogla da izvrši samoubistvo, prenosi AFP.

AFP-u je u Policiji Čikaga rečeno da su dobili poruku sa savetom da njihove jedinice pripaze na kontroverznu muzičarku, iako nije bilo akcije potrage za njom.

Sudeći po pisanju američkih medija, načelnik dablinske policije kontaktirao je svoje kolege u Čikagu ranije tog dana kako bi ih upozorio da je O“Konor izjavila da će skočiti sa mosta u Čikagu.

Četrdesetdevetogodišnja pevačica je već izazvala pometnju prošlog meseca kada se nije vratila iz vožnje bicikla, ali je na kraju pronađena nepovređena u predgrađu Čikaga dan kasnije.

O“Konor je nedavno objavila poruke na Fejsbuku koje su alarmirale javnost, a krajem prošle godine nagovestila je da je pokušala da se ubije predoziranjem.

Nakon što je nestala u maju, njena stranica na internetu je izbrisana nakon serije uznemirujućih postova, uključujući i onaj u kome kaže: „Svi vi bolje se molite da umrem“.

O“Konor je pridobila kritičare svojim jedinstvenim glasom i stilom, posebno prvim albumima „The Lion and the Cobra“ i „I Do Not Want What I Haven`t Got“.

Najšira publika je zna po baladi „Nothing Compares 2 U“, koju je napisao Prins, koji je preminuo u aprilu ove godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.