U trendu

Pomoću ovih trikova i punije žene mogu izgledati fantastično u uskim farmerkama, evo kako

I punije žene izgledaju predivno ako pripaze na nekoliko stvari tokom izbora farmerki.

Prvo i osnovno treba paziti da su farmerke odgovarajuće veličine. Ako su premalene ili prevelike, neće izgledati dobro šta god da napravite. Naprotiv, obline će vam izgledati lošije nego što možda zaista jesu.

Birajte farmerke srednjeg ili visokog struka
Osim što farmerke niskog struka izlaze iz mode,  srednjeg i visokog su prikladnije za punije žene jer im fino oblikuju struk i odlično skrivaju višak naslaga na stomaku.

Bitna je boja
Tamno plave farmerke su odličan izbor jer vizualno čine figuru tanjom. Osim toga, ta boja odlično se kombinuje i uz nekoliko detalja može izgledati elegantno.

Budite kreativne 
Birajte majice, džempere, košulje, sakoe i jakne koje padaju do sredine kukova. To će pomoći da silueta izgleda uravnoteženom. Svakako koristite zanimljive, upečatljive modne dodatke ili teksture na ostatku odeće jer će to odvući pažnju sa nesavršenih delova tela.

Naglasite struk
Oblik peščanog sata smatra se vrlo privlačnim na svakoj ženi pa je zato vrlo bitno naglasiti struk kad god je to moguće. Dobar izbor za to je tanki kaiš koji se stavlja preko majice ili košulje i to u visini struka. Isti utisak možete ostaviti ako oko struka zavežete majicu.

Obuća je važna
Pune pete, masivne i visoke čizme nisu dobar izbor. Najbolji utisak ostavićete laganom obućom neutralnih boja – boja kože je savršena. Odlično će se uklopiti i cipele ili sandale u boji farmerki, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar