U trendu

Pošaljite Smrdi anonimno pismo

Svakog dana ste primorani da delite istu kancelariju sa kolegom koji se konstantno oseća na znoj? Ili mu smrdi iz usta. Ili se oblači očajno. Ili mu je kosa masna. To ne mora da bude on, može da bude i ona, ali vi ste izbezumljeni, a ipak vam je neprijatno da mu direktno kažete: „Da li bi mogao/mogla da počneš da koristiš dezodorans i redovno se tuširaš. Zaista vonjaš nepodnošljivo“.

Tu u pomoć priskače sajt CoworkerHints.com koji će, uz malu nadoknadu, možda rešiti vaše probleme. Vlasnik sajta, Carole Shepard je i sama imala sličnih problema, deleći radno mesto sa kolegom čije su higijenske navike bile na jako niskom nivou. Odatle je i potekla ideja za pokretanje servisa slanja anonimnih pisama u ime kolega kojima gospodin ili gospođa Smrda zadaju muke. Za cenu od 9,95 dolara, Carole će poslati anonimno pismo takvoj osobi, skrećući joj pažnju na problem. Ako klijent to poželi, ona će i predložiti rešenje tipa „tuširajte se redovno i koristite dezodoranse“ ili „ne zaboravite da pre polaska na posao operete zube i usput kupite Orbit-žvake“.

Zasad joj posao ne ide tako loše – šalje oko 70 anonimnih pisama nedeljno. „Smatram da je osobi koja primi takav email jako neugodno. Ali bolje da bude postiđena na ovaj način, nego da joj se to desi javno, u društvu“, objašnjava Carole.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar