U trendu

Posle 2 nedelje boravka u staroj kući otvorio stara vrata i prestravio se, ono što je video je jezivo (video)

U poslednje vreme veoma su popularni sadržaji na TikTok mreži koji su vezani za misterije, što zagolica skoro svakoga od nas.

Kako većina ljudi u svojim kućama pronalaze razne predmete, dragocenosti, kao i razne tajne prolaze koji su možda i najinteresantniji i predstavljaju pravu misteriju, jer je nikada nećemo otkriti do kraja.

@willowcreekhouse

I dont know how to feel. #oldhouse #oldhousetiktok #basement #spooky #fyp #centuryhome

♬ Oh No – Kreepa

Video snimak pod nazivom „Ne znam šta da kažem“, postao je jedan od viralnijih i sakupio je preko 3.000 lajkova i zaintrigirao ljubitelje misterije.

Čovek je nakon dve nedelje boravka u jednoj kući naišao na misteriozne stepenice koje ne vode nikuda. Kao što je i sam napisao ne zna kako da se oseća povodom toga, jer je prizor zaista jeziv.

Komentari ispod ovog video snimka nisu prestajali da se nižu. Mnogi su rekli da je u pitanju skriveni prolaz koji je vremenom zazidan, dok su neki rekli da to ne predstavlja ništa.

„Ovo je bio prolaz koji je vodio nekud“, „Dok nije bio zazidan ovaj prolaz je imao izlaz“, „Definitivno se nešto nalazi iza toga“, „Ne znam zašto sam se naježio. Ovo je veoma često u starim kućama i ove stepenice su imale izlaz“, bili su samo neki od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar