Posle burne noći

Kozmetička sredstva za negu kože oko očiju dobar su saveznik u borbi sa borama, podočnjacima i tamnim kolutovima. Ona vlaže i neguju kožu tog dela lica ne izazivajući neprijatne nadražaje. Stoga mogu pomoći i muškarcima.

Preparati za negu ovog dela lica koriste se u vrlo malim količinama. Dovoljno je samo nekoliko kapi ili trunka kreme. Pokreti kojima se nanose moraju biti nežni, a najbolje je utapkavanje vrhovima prstiju. Evo i nekoliko korisnih saveta u borbi sa podočnjacima. Ako se probudite sa otocima oko očiju, ne plašite se. Posledice burne noći ili lošeg sna možete da otklonite uz pomoć nekoliko kockica leda kojima ćete prelaziti preko njih. Jako je delotvoran i svež krompir. Tanko isečene kolutove krompira držite nekoliko minuta ispod očiju. Ko zna koliko puta do sada je to uradila i vaša devojka ili žena, a da vi niste imali pojma uz pomoć kojeg čarobnog štapića joj je to pošlo za rukom dok je boravila u kupatilu.

Sredstvo za ublažavanje bora oko očiju sa retinolom, vlažna krema za negu kože oko očiju, gel protiv kesa i tamnih krugova oko očiju, emulzija za negu podočnjaka, serum protiv bora, a ako vam je neophodna hitna pomoć koja je za samo jednu priliku, postoje i brojna sredstva za prikrivanje podočnjaka.

Sve svetski poznate kozmetičke firme imaju u svojim kolekcijama i liniju za muškarce, a one se mogu naći i kod nas. Ako vam je ipak potreban savet, raspitajte se unapred. Ne brinite, niste ni prvi ni jedini muškarac koji će tražiti sredstvo za negu svoje kože.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.