Poslodavac iz snova: Radnicima deli automobile i stanove

Velikodušni vlasnik poslovnog carstva iz Indije ovog vikenda svojim zaposlenima podeliće 1260 automobila, 400 stanova i dijamantni nakit u sklopu hinduističkog festivala Divali, tokom koga zaposleni ostalih kompanija obično dobijaju sitnice – bombone i slatkiše.

Savjibai Dolakia, koji vodi izuzetno uspešnu kompaniju za izvoz dijamanata u gradu Suratu službeno je objavio da će potrošiti 6 miliona funti kako bi svojim vernim zaposlenima zahvalio na predanom radu i trudu tokom poslednjih 5 godina.

Naš je cilj da svakom od naših zaposlenih omogućimo da imaju stan i automobil u narednih pet godina. Zato smo počeli da delimo automobile, kuće i nakit već sada“, rekao je Dolakia, vlasnik Hare Krišna Eksporta, koji zapošljava ukupno 5500 ljudi.

Ne zna se koliko njih će dobiti ovako raskošan bonus, budući da je ovaj šef iz snova već 2012. godine započeo sa deljenjem vrednih poklona. Tada je troje zaposlenih dobilo automobile, a 2014. godine Dolakia je podelio još 491 automobil i 207 stanova.

Kako prenose britanski mediji, Hare Krišna Eksport je jedna od najuspješnijih kompanija u indijskom Suratu, a izvozi dijamante u čak 75 zemalja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.