Potrebni su vam samo papir i olovka: Magična tehnika 777 ostvaruje vaše želje (VIDEO)

Postoje razne tehnike i metode manifestovanja koje pomažu da privučete željene stvari u život, a jedna od jednostavnijih i zabavnijih je tehnika 777. Potrebni su vam papir, olovka, inspiracija, iskrena želja ili namera, ali najviše vera da se može ostavriti ono što ste zamislili.

Koristite olovku u crevnoj boji jer je to nijansa prosperiteta i radosti. Na listu papira nacrtajte jedan manji krug, a oko njega veliki krug. U sredini malog kruga napišite šta želite da manifestujete. Na primer, novac, ljubav, unapređenje na poslu…

Zatim podelite veliki krug na sedam delova, a u svakom napišite pored linije velikog kruga „Zahvalna sam“. Zatim u svaki od sedam delova dodajte na čemu ste zahvalni, ali to mora biti povezano sa vašom željom koju želite da manifestujete, prenosi sensa.rs.

Na primer, ako ste želite unapređenje na poslu, u krugove možete napisati sledeće: Zahvalna sam na podršci koju mi daje šef, Zahvalna sam na svim sposobnostima koje sam stekla, Zahvalna sam na prilici za rast itd.

Kroz zahvalnost šaljemo pozitivnu energiju univerzumu i poručujemo da smo spremni da se napa želja ostvari. Na ovaj način širimo pozitivne vibracije, a ono što zračimo to i privlačimo.

Sedmica u ovoj tehnici simbolično predstavlja broj sreće, celine, potpunosti, uverenja, napretka, pa u toku 7 dana nacrtajte 7 puta navedeni krug manifestacije. Verujte u čuda i ona će se dogoditi!

U video prilogu ispod pogledajte kako da primenite tehniku 777 za manifestaciju želja!

@lesedialekganye

777 Manifestation technique.🌻#completeness #spiritualtiktok #111 #222 #LesediALekganye #power #light #manifestation #fybシ#World #dlozilami #camagu #t

♬ Tadow – Masego & FKJ

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.