U trendu

Potrošio silne pare kako bi izgledao kao Bekam, da li je uspeo? (foto)

Džek Džonson (22) koji sam sebe zove Džek Bekam, podvrgnuo se mnogim estetskim operacijama kako bi izgledao kao nekadašnji fudbaler.

Džek je dizao je kredite i kupovao istu odeću kao nekadašnji fudbaler, popravio“ je nos, bradu, bio na liposukciji, botoksu, stavljao filere. Za svoju transformaciju potrošio je 20.000 funti.

Pre mesec dana pekao je vafle i zaspao na kauču. Tiganj se zapalio, a on se probudio u stanu prepunom dima, prenosi Unilad.

Kako bi pokušao da zaustavi vatru, bacio je prekrivač preko vatre, ali nije primetio da je u ćebetu bio zamotan dezodorans. Eksplodirao je i Džek se onesvestio.

Svoju priču je podelio u Nottinghamshire Liveu pa rekao: „Eksplodiralo je. Kada sam izašao iz stana, pao sam u nesvest. Probudio sam se iz kome nakon 24 sata u bolnici. Izgubio sam sve. Već sam u velikim dugovima, a sada sam u još većima jer nemam osiguranje. To me uništilo“, rekao je Džek za Nottinghamshire Live.

S obzirom na to da je ostao bez stana i u velikim je dugovima, spava na kauču kod prijatelja i porodice, to ga nije sprečilo da prestane sa svojom transformacijom u Bekama. Još je odlučniji nego ranije.

„Neću prestati dok ne umrem. Ne izgledam kao Dejvid, pa da mi sada neko da i milion funti, još uvek ne bih izgledao kao on, ali neću nikada prestati“, rekao je.

Motiviše ga činjenica da je umalo izgubio život. Sada želi da izvadi tri rebra kako bi mogao nositi iste kapute kao bivši fudbaler.

https://www.instagram.com/p/Bnip5F_gCpj/?utm_source=ig_embed

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.