U trendu

Povratak kaiša

Posle onih užasavajućih kombinacija kada se nosio na kukovima i dodavao damama bar po pet kilograma, kaiš se konačno vratio tamo gde mu je i mesto, to jest, oko struka. Dok se nekada nosio iz praktičnih razloga, kako vam pantalone ili suknja ne bi spadali, kaiš je sada postao modni detalj.

U modi su trenutno široki kaiševi s četvrtastim kopčama. Nažalost, ni oni ne pristaju svima. Ovakav modni detalj samo bi „presekao“ nisku osobu i učinio da izgleda još niža. Široki kaiševi pristaju jedino visokim i vitkim damama, jer na taj način ističu njihovu savršenu figuru i „osinji struk“.

Uz svakodnevnu sportsku odeću i trikotažu dobro će pristajati masivniji kaiševi i kopče s reljefnim radom, dok elegantnim kombinacijama više odgovaraju jednostavniji modeli.

Ako ste baš rešili da slepo pratite modu, iako vam mere baš i nisu idealne, poslužite se jednostavnim trikom. Neka vaš kaiš bude iste boje kao i ostatak garderobe. Na ovaj način će se lepo uklopiti i neće odvlačiti pažnju. Zato sada dobro pretresite svoje ormane – sigurno ćete pronaći nešto što možete da iskoristite za neku specijalnu priliku. Stara haljina izgledaće modernije i osveženije s jednim ovakvim atraktivnim modnim detaljem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.