U trendu

Priznala da na prvim sastancima od muškaraca traži stanje na računu, naljutila mnoge. Šta mislite?

Sofija Frenklin voditeljka podkasta „Sofia with F“ je postala viralna nakon što je otkrila kako pristupa prvim spojevima i razgovoru o novcu.

Ova 31-godišnjakinja je nedavno izazvala bes pratilaca kad je priznala da na prvom spoju od muškaraca traži da joj otkriju podatke o stanju na njihovom bankovnom računu.

– Ne šalim se, pitala sam zadnja tri muškarca s kojima sam izlazila podatke o bankovnom računu na prvom spoju – objasnila je influenserica.

Frenklin je otkrila da želi da sazna informacije odmah na prvom spoju zato jer „želi da izlazim samo s bogatim tipom koji ima novca“.
– Mislim, znate, ja imam posao. Vrlo sam uspešna. Tako da mislim da imam svako pravo reći: ‘Zdravo, jesmo li na istom niovu ili gubim vreme? – rekla je.

Međutim, reakcija ljudi nije bila sjajna, a neki su je korisnici prozvali „sponzorušom“.

Burne reakcije
„Nikad nećeš biti srećna ako misliš da je sve u novcu. Da, novac je važan, ali Sofija ti si hodajuća crvena zastavica“, napisao joj je neko u komentarima.

„Ovo je najpovršnija stvar koju sam ikada čula“, dodala je druga, a treći zaključio: „Izgleda da želiš policu osiguranja, a ne muškarca“.

Međutim, bilo je i onih koji smatraju da je njen potez ispravan, prenosi avaz.ba.

„Pametna djevojka, ona zna šta želi“. „Ne vidim ništa loše u tome“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar