U trendu

Prodali sve što su imali: Sa petoro dece kreću na put oko sveta

Fej i Metju Guding iz Linkolna u Velikoj Britaniji prodali su svoju kuću sa četiri spavaće sobe i sve što imaju kako bi ovog meseca mogli sa svojih pet sinova da krenu na putovanje života.

Njihov život je za mnoge izgledao savršeno – imali su sve, kuću, automobile, dobre poslove, zdravu decu i aktivan život. Gudingovima je savršenstvo zapravo značilo dosadu. Zato su odlučili sve da prodaju, skupe novac i krenu na put sa sinovima Ralfom (9), Judom (7), Hanterom (4) i desetomesečnim blizancima Fredijem i Džasperom.

View this post on Instagram

Hi guys, thank you so much for all your comments messages, and love. We really appreciate it. Hi 👋 to everyone who has just joined me on here. We are in the last 10 days in our home before our sale should complete. Although we will be in the UK until the second week in March. We are so excited to take everyone on this journey with us. We really want to see if it’s possible to travel as such a large family and explore some amazing places with our boys. We are hoping to travel and home school for a couple of years but who knows , we will see how it goes. The boys are so excited to embark on this adventure and I can’t wait to see the world through their eyes 😍 #mytribe #travelblogger #travellingthroughtheworld #travellingfamily #twinlife #motherofboys #lifewithboys

A post shared by Faye Gooding (@mother_of_five_boys) on

Protekli praznici bili su poslednji koje su proveli u svojoj kući jer su je već prodali kao i većinu materijalnih stvari koje su imali. Ostao im je još automobil koji će takođe u ruke novog vlasnika. Porodica sa sobom planira da ponese samo ruksake sa najnužnijim stvarima.

– Neki prijatelji misle da smo ludi što se odričemo svega. Bilo je zaista teško rešiti se svih stvari. Božić nam je bio neobičan jer nismo kupovali toliko darova kao ranije. Prodaja kuće bila je dosta bolna i teška, ali rešavanje ostalih stvari bilo je oslobađajuće – kazala je 33-godišnja Fej.

Sa suprugom Metjuom na radikalan se zaokret odlučila nakon rođenja blizanaca. Ispričala je kako je njihovo rođenje bio neočekivani šok pa se uz još troje dece osećala kao da samo čisti kuću, a stariju decu koja idu u školu retko i viđa. Od prošlog septembra školuju ih kod kuće.

– Mužu sam se požalila kako se osećam i zajedno smo ovo odlučili. Dečaci određeno vreme neće ići u školu i verujemo da će puno toga naučiti na našim putovanjima. Planiramo da putujemo dve godine i obiđemo Japan, SAD, Bali i Tajland – kazala je Fej i dodala kako će posao koji vode obavljati iz inostranstva, a zaposlili su i još ljudi koji će brinuti za kompaniju dok su na putu. Putovanje počinju posetom Švedskoj gde imaju prijatelje, piše Daily Mail.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar