Pronađena Šinejd O’Konor

Irska pevačica Šinejd O’Konor, koja je nestala pre više od jednog dana, je pronađena, saopštila je policija Čikaga. U kratkom policijskom saopštenju se navodi da je pevačica locirana i da je dobro i da se više ne vodi kao nestala osoba, preneo je BBC.

O’Konorova je navodno biciklom napustila Vilmet juče u šest ujutro po lokalnom vremenu i tada je poslednji put bila viđena.

Osoba koja je prijavila njen nestanak je izrazila zabrinutost za njenu dobrobit, prenele su agencije.

Policija je navela da ne zna zašto je irska pevačica boravila u Vilmetu, na oko 20 kilometara severno od Čikaga.

Američki sajt TMZ piše da vlasti veruju da O’Konor ima suicidalne namere.

Agencija AP navodi da je O’Konor talentovana, ali problematična pevačica, koja je poznata po snažnom glasu, kao i obrijanoj glavi i oštrim kritikama prema katoličkoj crkvi i drugim institucijama.

Komičar Arsenije Hol je ovog meseca tužio O’Konor zbog njenog posta na Fejsbuku da bi istražitelji, koji ispituju ko je Princa snabdevao drogom, trebalo da ispitaju Hola.

Ona je Hola, koji kao odštetu traži pet miliona dolara, optužila i da je nju drogirao.

O’Konor se proslavila hitom iz 1990. godine „Nothing Compares 2 U“. Tu baladu je napisao Princ.

Ipak, poznata je i po skandalima – posebno se našla na meti kritika 1992. godine kada je pocepala sliku pape Jovana Pavla Drugog.

O’Konor je pre više od decenije dijagnistifikovan bipolaran poremećaj. Godine 2007. u emisiji Opre Vinfri, pre nego što će dobiti dijagnozu, priznala je da se bori sa samoubilačkim mislima i užasnim strahovima.

Pre četiri godine otkazala je planiranu turneju, navodeći da su joj doktori savetovali da se odmori „posle veoma ozbiljnog nervnog sloma“.

Prošle godine je na Fejsbuku napisala poruku da je uzela prekomernu količinu lekova u jednom hotelu u Irskoj. Policija je, međutim, posle objavila da su je pronašli i da je bila dobro.

O’Konor se udvala četiri puta i ima četvoro dece, a 2014. godine je potpisala ugovor o pisanju memoara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.