U trendu

Proverite da li ste genije: Koliko slova M možete da pronađete na ovoj slici?

Vreme je da dokažete svoje veštine opažanja i zaključivanja kako biste proverili koliko ste dobri u rešavanju mozgalica.

Zašto su mozgalice značajne?

Ishrana koju konzumirate možda nije jedini način da osvežite svoj um dobrim mislima i pameću. Imate mnogo načina da svoj um razmrdate, uključujući mozgalice. Ako želite da sa uživanjem proverite svoje logičke veštine, onda ste došli na pravo mesto!

Možda ćete uživati u rešavanju mozgalica sa svojom decom, porodicom ili prijateljima. Provođenje vremena za zabavu rešavajući mozgalice će vam pomoći da povratite svoje znanje ako ste inače zauzeti obavljanjem svakodnevnih poslova i obaveza. Ovo je sjajan način da se opustite i izolujete na nekoliko minuta od spoljašnjih uticaja i u miri se posvetite zdravlju svog mozga.

Koliko M možete pronaći?

Sada, pogledajte sliku i dobro se koncentrišite. Pažljivim posmatranjem uočićete da se među slovima W krije i slovo M, a vaš zadatak je da pronađete koliko je ukupno ovih slova na slici.

Biće vam dato nekoliko sekundi. Obratite pažnju na pitanje i pažljivo razmislite neko vreme.

Možda je nekima bilo teško da pronađu sva slova M. Ali, ako otkrijete jedno slovo M, vaše oči neće više imati poteškoća. Pređite pogledom još jednom po slici kako biste uspeli da dođete do tačnog odgovora.

Ukoliko ne možete da pronađete odgovor nakon mnogo truda, ne brinite, odgovor je dat na kraju.

Vi koji ste pronašli sva slova M ste dovoljno pametni i inteligentni.

Tačan odgovor je inače 4.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar