U trendu

Proverite da li ste među onima sa visokim IQ: Koliko slova S možete da pronađete na ovoj slici?

Ako ste dovoljno pametni, pronaći ćete sva slova S među 5-icama

Vreme je da dokažete svoje veštine opažanja i zaključivanja kako biste proverili koliko ste dobri u rešavanju mozgalica.

Zašto su mozgalice značajne?

Kako da vaš mozak uvek bude svež? Ishrana koju konzumirate možda nije jedini način da osvežite svoj um dobrim mislima i pameću. Imate mnogo načina da svoj um razmrdate, uključujući mozgalice. Ako želite da sa uživanjem proverite svoje logičke veštine, onda ste došli na pravo mesto!

Možda ćete uživati u rešavanju mozgalica sa svojom decom, porodicom ili prijateljima. Provođenje vremena za zabavu rešavajući mozgalice će vam pomoći da povratite svoje znanje ako ste inače zauzeti obavljanjem svakodnevnih poslova i obaveza. Ovo je sjajan način da se opustite i izolujete na nekoliko minuta od spoljašnjih uticaja i u miri se posvetite zdravlju svog mozga.

Koliko S možete pronaći?

Sada, pogledajte sliku i dobro se koncentrišite. Pažljivim posmatranjem uočićete da se među peticama krije i slovo S, a vaš zadatak je da pronađete koliko je ukupno ovih slova na slici.

Biće vam dato nekoliko sekundi. Obratite pažnju na pitanje i pažljivo razmislite neko vreme.

Možda je nekima bilo teško da pronađu sva slova S. Ali, ako otkrijete jedno slovo S, vaše oči neće videti poteškoću. Jednom pokušajte ponovo sa rešenjem i doći ćete do tačnog odgovora.

Ukoliko ne možete da pronađete odgovor nakon mnogo truda, ne brinite, odgovor je dat na kraju.

Vi koji ste pronašli sva slova S ste dovoljno pametni i inteligentni.

Tačan odgovor je inače 3.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)