U trendu

Pustolovina jednog Čarlija

Prodaje se polovni kauč za 27 dolara. A u tu cenu uračunata je i mačka!
Ova pomalo čudna vest o prodaji kauča dolazi nam iz grada Spokan, u državi Vašington, Sjedinjene Američke Države.
Misteriozna dešavanja u kući Viki Mendenhal počela su kada je kupila polovni kauč za 27 dolara.
Nakon nekoliko dana istraživanja izvora neprestane buke, Viki je pronašla veoma gladnu mačku koja je živela u njenom kauču.
Vikin dečko, Kris Lund, gledao je televiziju kada je osetio da se nešto mrda u kauču. Kris nije ni sanjao šta će pronaći. On je povukao kauč i odvojio ga od zida, a zatim ga je podigao. Na svoje iznenađenje tu je zatekao mačku. Po svemu sudeći, mačka se uvukla kroz malu rupu s donje strane kauča i tu i ostala. Ma koliko zvučalo neverovatno, ipak je istinito!
Viki Mendenhal je odmah po otkrivanju ovog neželjenog gosta kontaktirala prodavnicu u kojoj je kupila kauč, ali u prodavnici nisu imali nikakve informacije o tome ko je kauč donirao. Zato je odnela mačku u sklonište za životinje u kome i sama radi. Potom je kontaktirala medije u nadi da će možda na taj način uspeti da pronađe pravog vlasnika mačke.
Nešto kasnije, Bob Kilion iz istog grada došao je po svoju mačku. Naime, jedan njegov poznanik mu je rekao da je na televiziji gledao priču o njegovom kauču i mački. Bob Kilion je poklonio kauč 19. februara ove godine, a njegov devetogodišnji mačak po imenu Čarli nestao je u isto vreme.
Tako je razrešena misterija Čarlijevog nestanka i on je vraćen Bobu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar