Radio-striptiz

Čudnovata ideja da spikeri izvode striptiz dok čitaju vesti je već sprovedena u delo na nekim televizijskim stanicama. Tako nešto se i po prvi put desilo na radiju. Norveška radio-stanica Radio Tango je pokrenula vremensku prognozu, koja je praćena striptizom. Prva devojka, model norveškog magazina za odrasle Lek, je to uradila u studiju ovog radija u četvrtak 3. maja.

Naravno, ovakav projekat bi bio besmislen kada zainteresovani za vremensku prognozu ne bi mogli i da vide specijalan način predstavljanja, pa je radio-stanica omogućila pregledanje snimaka na svojoj web-stranici www.RadioTango.no. Za sada, striptizeta još nije u stanju da se istovremeno i skida i čita prognozu, ali predstavnici radija kažu da intenzivno rade na njenom obučavanju. Takođe, najavljuju i da će se modeli smenjivati svakih mesec dana.

„Po prvi put se dešava da su ljudi zainteresovani za jučerašnju vremensku prognozu“, kaže Michael Reines Oredam, jedan od voditelja ovog radija. Ono što je takođe zanimljivo je i činjenica da će striptiz zavisiti od toga kakvo vreme očekuje Norvežane: što toplije, to manje odeće. Od sada će se slušaoci (gledaoci) radija dvostruko radovati lepom vremenu.

Srodne teme:

  • Gole vesti
  • „Gole vesti“ dobile pojačanje

    Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.