Rajan Gosling progovorio o Evi Mendez

Kanadski glumac Rajan Gosling, koji sa koleginicom Evom Mendez (41) ima jednogodišnju kćerku Esmeraldu, i koji je poznat po tome što svoju privatnost ‘čuva kao zmija noge’ i gotovo nikad ne govori o privatnom životu, napokon je progovorio o svojoj životnoj partnerki.

Za američke medije Rajan je (35) izjavio kako je siguran da je svoj život vezao uz pravu osobu, misleći pritom na svoju partnerku. Na pitanje koji su to kvaliteti koje traži u ženi, glumac je kratko i jasno odgovorio:

– Od žene tražim samo da je Eva Mendez. Ništa osim toga mi nije potrebno – i oduševio svojom romantičnom gestom.

Glumački par zajedno je od 2011., ali retko se mogu zajedno videti u javnosti. Evinu trudnoću su skrivali do 7. meseca, kada su je paparaci otkrili.

Baš zato što tako ljubomorno čuvaju svoju privatnost od medija, novinari su ih rastavljali i pisali o problemima u njihovoj vezi. Kao razlozi njihovih svađa spominjao se Evin problem sa zavisnošću od alkohola, od kga se lečila, ljubomora i Rajanov bliski odnos sa bivšom devojkom Rejčel MekAdams.

Ovom izjavom o majci svoje kćeri, glumac je dao do znanja da je sa njima sve u redu, a govorio je i kako se jako raduju Božiću sa svojom mezimicom. Rajan je rekao i kako roditeljstvo ne doživljava kao nuklearnu fiziku, već kao nešto normalno i prirodno, i da mu očinstvo ne pala nimalo teško.

https://twitter.com/cambio/status/673932584016064513/photo/1

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.