U trendu

Razvod me je bacio u depresiju

– Uvek sam bila nasmejana, čak i kada sam spavala znala sam da se smeškam, ali razvod je to promenio – ovako je započela priču o svojoj borbi sa depresijom jedna od najlepših žena na svetu Miranda Ker.

U intervjuu koji je dala za kanadsko izdanje časopisa Elle, manekenka je priznala da je nakon razvoda od glumca Orlanda Bluma bila psihički sasvim slomljena.

– Nisam uopšte znala kako da se borim sa tim, ali naučila sam da svaka moja misao utiče na moju stvarnost i shvatila sam koliko je važno imati kontrolu nad tim. Svi odgovori su u vama – ispričala je Miranda.

Od Orlanda se rastala pre tri godine i zajedno imaju petogodišnjeg sina Flina. Miranda je trenutno u vezi sa idejnim autorom Snepčata Evanom Spigelom, dok je Orlando sa pevačicom Keti Peri.

– Moj stav se dosta promenio nakon što sam iskusila depresiju, sada se svako jutro probudim i kažem sama sebi da imam puno razloga za sreću i da mogu da budem zahvalna zbog niza stvari, zahvalna sam što smo moj sin i ja zdravi, što je lep dan, što imam podršku porodice – zaključila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar