Recept za zavođenje

Znate kakvu ženu ne želite pored sebe, ali sa takvom se nećete ni zabavljati duže nego što vam je trebalo da je upoznate. Možda ste ovih dana sreli damu o kojoj ste dosad samo maštali i sve biste učinili da ostanete zauvek zajedno. Ponekad, s obzirom na žensku ćud, ni to nije dovoljno. Međutim, ponekad treba znati i kako treba postupiti u datom trenutku pa da vam ona padne oko vrata potpuno očarana vašom maštom.
Na šta srce većine žena sveta jače zakuca i čemu to nijedna ne može da odoli? Evo podužeg spiska, a vi odaberite ono što će najbolje delovati u vašem slučaju.
Odvedite je u lokal sa živom muzikom i pozovite je da igra. Dok se šetate po vetrovitoj plaži, nežnim pokretom ruke sklonite pramen njene kose koji joj je pao na lice. Čim je ugledate da dolazi, krenite joj u susret, iako ste u zatvorenom prostoru. Kada vam okrene leđa da bi zaspala, nežno je poljubite u rame. Dok je upoznajete sa svojim roditeljima, rođacima ili prijateljima, zagrlite je jednom rukom oko struka ili joj prebacite ruku preko ramena. Uhvatite je za ruku ako vam na ulici u susret dolazi nepoznata lepotica.
Telefonirajte joj kada ste tužni ili usamljeni, ali joj tada i recite da je zovete baš zbog tih svojih osećanja. Poljubite je, kada zažmuri, u očni kapak. Tražite da vam pokaže svoje fotografije kada je bila mala. Ukoliko čujete da je tužna ili da plače, odmah odjurite kod nje. Smislite joj neki simpatični nadimak i ponekad je tako zovite. Spomenite vašu godišnjicu pre nje. Pošaljite joj nešto poštom, bilo šta, najbolje cveće preko Teleflore. Kada je nesigurna, pogledajte je pravo u oči i recite joj da je savršena. Potrudite se da je nasmejete svaki put kada je tužna.
Pažljivo se obrijte pre svakog vašeg susreta. Sigurno će to primetiti i sigurno će joj se dopasti taj znak uvažavanja. Kada osetite da je preplavljuje ljubomora, čvrsto je zagrlite. Poklonite joj neki komad nakita. To može da bude i lep srebrni prsten, ne mora ništa skupoceno, mada, naravno, ni skupoceno nije zabranjeno. Posle tuširanja, dodajte joj dva peškira – drugi je za njenu kosu. Usred razgovora recite joj da je volite. Odvedite je na romantičan vikend. Potrudite se da popravite nešto u njenom stanu. Uvek primetite kada je kupila nov komad odeće ili ima novu frizuru. Recite da joj lepo stoji. Poljubite je u ruku prilikom formalnijih druženja, naročito ako su tu i vaši prijatelji. Na kraju, interesujte se i za njen posao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.