U trendu

Ribarev san

Evo još jedne neverovatne, ali istinite vesti, koja dolazi pravo iz kraljevine – Velike Britanije. Jedno zanimljivo istraživanje sprovedeno je nedavno u Velikoj Britaniji. U njemu su učestvovali sportski ribolovci, a trebalo je da odgovore na pitanje šta bi radije izabrali – odlazak u krevet sa ženskom osobom ili odlazak na pecanje. Zaista neverovatno! Odgovori na ovu dilemu bili su još neverovatniji, ali i zanimljivi, pa da vidimo.
Čak 75 procenata britanskih sportskih ribolovaca izjasnilo se, pogađate već, da bi radije otišlo da peca ribu, namešta mamce i gaca kroz hladnu vodu nego da uživa u toplom zagrljaju voljenog bića.
Jedna britanska kladionica, koja je sprovela anketu među hiljadu sportskih ribolovaca, iznela je i podatak da bi ogromna većina ribolovaca više volela da ulovi veliku ribu u reci nego da spava s najzgodnijom manekenkom na svetu. Isti ovi muškarci priznaju da mesečno na opremu za ribolov potroše prosečno osam puta više novca nego za poklone svojim partnerkama.
Naravno, sve ovo važi samo za hladne Britance. Muškarci, pa bili čak i ribolovci, kod nas su, verujemo, potpuno drugačiji i drugačijih pogleda na istu stvar. Teško da bi odabrali najbolju vodenu umesto prosečno dobre kopnene ribe, i to s razlogom. Kao što smo videli, za muškarce u Velikoj Britaniji seks je u drugom planu. A za šta biste se vi radije odlučili? Za ribolov ili za devojku svojih snova? Nadamo se da odluka nije jako teška. Ipak, imati ribu, ali onu pravu, san je svakog ribolovca. Bar onog pravog!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.