Romantična i skromna ceremonija: Igor pre venčanja potpisao predbračni ugovor

Popularna hrvatska pevačica Severina udala se pre dva dana u Istri za 28-godišnjeg Igora Kojića, sina srpskog folk pevača Dragana Kojića Kebe, a na venčanju su bili samo najuži članovi njihove porodice.

Pre venčanja u crkvi Blažene Device Marije u Balama, Severina je od Igora tražila da potpišu predbračni ugovor. Time je želela da se osigura da u slučaju razvoda, Kojić neće tražiti nikakvu imovinsku korist, ali i da tokom braka neće imati prava na bilo koji način da utiče na njenu karijeru.

„Ugovor je sastavio Severinin advokat, a Igor ga je bez reči protivljenja potpisao. U dokumentu stoji da će, bez obzira na to što su u braku, samo ona odlučivati o svim stvarima u vezi sa svojom karijerom, ali i to da u slučaju razvoda Igor nema pravo tražiti ikakvu imovinsku i materijalnu korist. Pevačica je to napravila kako bi se zaštitila od eventualnog povlačenja po sudovima ukoliko dođe do razvoda“, preneli su mediji.

Ugovor je overen na sudu u Zagrebu i već je validan, a identičan će potpisati i u Beogradu pre sklapanja braka kod matičara.

Venčanje kod matičara i proslava sa oko 500 gostiju održaće se u jednom beogradskom hotelu 22. novembra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.