U trendu

Samo će najinteligentniji uspeti da za 10 sekundi pronađu 0 na ovoj slici

Optičke iluzije su fascinantni testovi jer izazivaju našu sposobnost da sagledamo svoju okolinu. Pored toga, nudi važan uvid u to kako ljudski mozak funkcioniše.

Godinama su istraživači ispitivali kako optičke iluzije utiču na ljudski mozak i razvili su brojne eksperimente koji pokazuju kako različiti delovi mozga reaguju na optičke iluzije. Sada je vreme da svoju moć zapažanja stavite na test. Pokušajte da na slici na kojoj se nalazi mnoštvo šestica pronađete sakrivenu nulu i to u roku od 10 sekundi.

Pogledajte dublje ako u početku verujete da nema broja 0 na slici koja je skrivena. Pažljivo pogledajte sliku… Koncentrišite se… Ne odustajte… Ok, skoro ste gotovi. Vreme teče…

3…2…1…0.

Čestitamo ako ste pronašli broj 0. Ako i dalje imate problema da ga pronađete, ne očajavajte. Redovnim rešavanjem ovakvih mozgalica istreniraćete svoj mozak i svoje oči i uskoro vam neće biti teško da uočite sakrivene objekte na njima.

Broj 0 nije lako vidljiv većini ljudi, ali ako ga pronađete, vaše oči su definitivno oštre i vi ste genije za optičku iluziju. Pa, ako ga ne vidite, ne brinite, mi smo tu da vam pomognemo. U slučaju da ga ne možete pronaći, evo odgovora. Nulu ćete pronaći u šestom redu odozdo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar