U trendu

Samo genijalci mogu da pronađu burmu izgubljenu na venčanju za 7 sekundi

Mozgalice su zadaci za koje je potreban mozak i kritičko razmišljanje da bi došli do tačnog odgovora. Često zahtevaju bočno razmišljanje; shodno tome, da biste pronašli njihova rešenja, morate biti kreativni i pažljivi. Ove zagonetke izazivaju i zabavljaju vas dok izoštravaju vaše veštine rešavanja problema i kreativne veštine.

Možete otkriti širok spektar zagonetki na internetu. Nekima je potrebno da primenite svoje veštine posmatranja, dok vas druge izazivaju da primenite svoje veštine analitičkog i kritičkog razmišljanja. Neki su jednostavne za rešavanje, dok druge mogu biti teški. Za vas smo danas odabrali jednostavnu slagalicu za pronalaženje skrivenih predmeta. Jeste li spremni? Hajde da počnemo.

Slika iznad je ceremonija venčanja koja je u toku. Možete videti mladu i mladoženja kako stoje pred oltarom sa matičarem. Ako bolje pogledate slagalicu sa slikama, videćete da izgleda da su i mlada i mladoženja ljuti. Besni su jer je kum nekako izgubio burmu i nigde je ne može da nađe. Sada je na vama da sačuvate venčanje ovog dragocenog para tako što ćete pronaći prsten u zadatom vremenu. Vremensko ograničenje koje smo postavili za ovu mozgalicu je 7 sekundi. Dakle, uzmite svoje telefone/satove, podesite tajmer i počnite. Srećno. Na kraju smo dali rešenje za ovu moždanu zagonetku.

Pronalaženje izgubljene burme zahteva koncentraciju i posmatranje. Fokusirajte se na sliku i njene detalje i sigurno ćete uspeti da rešite ovu zagonetku.

Rešenje

Imali ste zadatak da pronađete izgubljenu burmu za samo 7 sekundi. Ako ste uspeli, čestitamo vam. Zaista imate savršenu percepciju i izoštreno čulo vida. Ako se i dalje mučite, pogledajte na žici iznad nevestine glave na kojoj su lampioni. Tamo je nekako zakačen ostao njen dragoceni dijamantski prsten.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar