Samo pravi genijalci će pronaći broj 87 za 15 sekundi, možete li i vi?

Ovaj izazov ima za cilj da proceni vašu moć zapažanja. Zapravo, slika koja se pojavljuje na vašem ekranu predstavlja optičku iluziju. Ako imate oči sokolove, nećete se pokolebati.

Da biste saznali, samo rešite ovu zagonetku. Za to je potrebna velika koncentracija i istrajnost. Treba napomenuti da u proseku samo 20% korisnika interneta uspe da to reši.

Kako rešiti ovu mozgalicu?

Pred vama je slika ispunjena brojem 37. Među njima je jedinstveni broj 87. Imate tačno 15 sekundi da ga pronađete.

Da biste to uradili, udaljite se od bilo kog izvora ometanja. Zaista, ovaj vizuelni test zahteva veliku koncentraciju. Posle toga, morate biti metodični.

Većina ljudi pokušava da pronađe metu tako što pređe preko slike. Ova tehnika može biti funkcionalna, ali može izgubiti vaše vreme. Ne zaboravite da analizirate sliku prema njenim redovima i kolonama.

Zašto rešavati ovakve zagonetke?

Rešavanje ovakvih zagonetki pomaže vam da steknete samopouzdanje. Zaista, sposobnost da ih razjasnite daje vam unutrašnje zadovoljstvo. Ovo vam omogućava da upoznate svoj kapacitet i upoznate sebe još više.

Plus, zabavićete se. Ova zagonetka je neka vrsta igre koja vam omogućava da se odvratite i opustite.

Tako ćete izbeći svaki izvor stresa koji može naštetiti vašoj kreativnosti. Dakle, jeste li našli broj 87? Idite na sledeći pasus da proverite da li ste dobro razumeli.

Ako ste pažljivo analizirali sliku po redu ili koloni, nema sumnje da ste pronašli broj 87. Nalazi se na 2. redu odozdo. Dakle, da li ste na vreme videli metu?

Ako ste prošli ovaj test, čestitamo! Toliko je teško da ga mogu rešiti samo oni sa očima sokola.

Jasno je da imate dobre veštine posmatranja. Ovo vam omogućava da vidite male detalje i osobenosti. Ovo ostaje vrlo korisno i može vam pomoći u svakodnevnom životu. Međutim, ako niste uspeli, možete pokušati ponovo sa drugim onlajn izazovima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.