Saveti na američki način

Promenite svoj ljubavni život tako što ćete napraviti nov plan za izlaske. Evo šta preporučuju Amerikanci; naravno, odnosi se na „online dating“.
Neka vam pronalaženje ljubavi bude prioritet ove godine. Zamislite da nemate posao a da vam treba novac. Traženje posla bio bi vaš apsolutni prioritet. Proveli biste sate tražeći oglase za posao, raspitujući se kod prijatelja i poznanika, telefonirajući i vrebajući svaku priliku. Pronalaženje ljubavi se nisko kotira na vašoj listi. Dođete kući s posla, svratite do prodavnice, pozovete prijatelje, gledate TV, igrate se s psom, pozavršavate još neke neodložne poslove i provedete oko 15 minuta gledajući sajtove za pronalaženje partnera. Većina vas bolje planira kako će provesti vikend ili godišnji odmor nego što planira izlaske i upoznavanja s novim ljudima.
Priredite zabavu samo za sebe. Naručite pice ili kinesku hranu i pozovite sve svoje prijatelje na zabavu. Neka pogledaju vašu garderobu, otarasite se nepotrebnih stvari i zajedno osmislite svoj novi izgled za 2008. godinu. Neka vam preporuče novog frizera ili neku dobru prodavnicu cipela. Pronađite novi izgled koji će učiniti da se osećate savršeno. Prijatelji su tu da bi vas posavetovali.
Napravite svoj onlajn program izlazaka. Zamenite svoju staru sliku i profil na sajtu. Neka vaš prijatelj koji dobro slika napravi nekoliko vaših fotografija i izaberite onu koja izgleda toplo i atraktivno. Zamolite svoje prijatelje suprotnog pola da vam pomognu da izaberete najbolju sliku i da poradite na sastavljanju svog profila. Kada sve to pošaljete na sajt, provodite više vremena nedeljno pregledajući sajt, šaljući poruke i odgovarajući na njih.
Izlazite na sastanke gde su vam dobre šanse. Prijavite se na časove i razne aktivnosti koje vas interesuju i koje nude dosta prilika za upoznavanje s novim osobama: kurs o finansijama, investicijama, planinarenje, golf, skijanje, časovi plesa, jezici, kuvanje, joga i tako dalje.
Upoznajte nove ljude. Nađite i pozdravite do tri nova lica svakog dana. Napravite kontakt očima, nasmejte se, pozdravite se ili potražite od nekog pomoć. Ako ne srećete mnogo muškaraca i žena u svojoj dnevnoj rutini, probajte da odete u novu prodavnicu, apoteku ili kafić.
Izlazite s ljudima umesto da kuckate. Većina ljudi ne nalazi ljubav s tipom osobe koju su zamišljali. Čovek koji želi samo plavuše na kraju završi s crnkom, a žena koja izlazi sa siromašnim umetnicima uda se za bogatog ćelavog advokata. Pogledajte slike i profile osoba koje biste obično zaobišli.
Idite na drugi sastanak. Iako niste bili oduševljeni osobom na prvom sastanku, ostanite otvoreni. Ne možete nekoga da upoznate na osnovu samo jednog sastanka. Ako vam se osoba s kojom ste izašli imalo sviđa, pružite joj drugu šansu.
Otvorite vrata. Ako upoznate nekoga i dobro se provedete zajedno, sledećeg jutra pošaljite poruku ili mejl da su „vrata otvorena“ da se ponovo vidite. Veoma je važno da žene to urade. Napišite nešto specifično sa sastanka koje označava vezu vas dvoje ili se odnosi na nešto što oboje volite.
A da li će onlajn pronalaženje partnera postati i naša stvarnost ili je već postalo – ocenite sami.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.