Saveti njene najbolje drugarice

Kakav drugi cilj mogu imati muškarci, osim da što bolje upoznaju žene kako bi im život s njima bio lakši, jednostavniji i udobniji. Na putu ka tom cilju korisna su sva sredstva koja nude odgovore na nepoznata pitanja.

Pitanja je mnogo, sredstava nešto manje, ali sigurno je: jedno od najpouzdanijih krije se u liku njene najbolje drugarice, s kojom, toplo preporučujemo, treba održavati bliske i iskrene odnose. Evo i zašto.

Vaši muški drugovi, kada uletite u problem s devojkom, nude kao rešenje, po pravilu, hladno pivo i ćutanje. Njena najbolja drugarica može mnogo bolje da pomogne. Za to ima nekoliko razloga. Prvi je taj što je žensko, pa mnogo bolje razume ženski način razmišljanja. Drugo, zato što je njena najbolja drugarica, koja, provereno, zna sve o vašem odnosu. Treće, zato što svako žensko biće svojoj najboljoj drugarici ne samo što ispriča razlog za ljutnju i svađu već joj i kaže šta bi volela i šta očekuje de bi se odljutila.

Ona će vam zato tačno reći šta vaša draga očekuje kada vi pokvarite nešto. Tačno zna koje reči pale posle posipanja pepelom. Posavetovaće vas da li da kažete: „Bio sam budala što sam to uradio“, ili je bolje: „Da li si se odljutila?“. Takođe, najbolja drugarica zna kojim poklonom će se proces pomirenja znatno ubrzati, ali i koliko dugo treba da kukate da bi vam najzad oprostila.

Kada se najzad osmehne i kaže da vam je oprostila, pažljivo slušajte razloge koje navodi kao obrazloženje vaše greške i svoje ljutnje. Ako ne budete slušali dovoljno pažljivo ili, još gore, ako zaboravite, obratite se njenoj najboljoj drugarici.

U savetima tih dragih devojaka kriju se odgovori na sva pitanja koja vas muče kada se vaša draga naljuti na vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.