U trendu

Saznajte šta znači kada mačka kine u vašem pravcu: Skakaćete od sreće kada pročitate

Iako su neka verovanja pozitivna, druga mogu biti poprilično negativna, ali svima im je zajedničko to što ove životinje vide kao veoma duhovne i da se na osnovu njihovog ponašanja sve može zaključiti – ali iako sve treba posmatrati sa distance, mnogi su primetili da neke, banalne radnje, ovih životinja mogu da imaju značenje – kao na primer kijanje i kupanje!

Šta će se desiti ako mačka kine u vašem pravcu?

Ako imate mačku i ona juri u vašem pravcu i kine dok joj je glava usmerena ka vama, to znači da ćete uskoro dobiti neočekivani novac! Tada se veruje da je dobro uraditi nešto što ste dugo odlagali, jer je sreća na vašoj strani!

Šta će se desiti ako se mačka kupa?

Možda ćete voleti nenajavljene goste, i to c?e vas uvek iznervirati, ali ako vidite mačku kako liže svoje krzno u vašem dvorištu, nikada više nećete doživeti ovu neprijatnost, piše Uspešna žena.

Naime, kada mačka liže svoje krzno, to je siguran znak da će vam uskoro doći gosti, a ako je vidite, trčite u prodavnicu na kafu, sok i možda kolače, požurite da sredite kuću i uživajte u izlaganju sebe u najboljem mogućem svetlu prijatelje i porodicu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.